هزینه های زندگی در کانادا

به طور کلی هزینه زندگی در کانادا مخصوصا در بخش مسکن از کشورهایی مانند آمریکا، انگلستان و استرالیا کمتر است و در عین حال گرانتر از بیشتر کشورها می باشد. در کانادا قیمت متوسط خانه حدود ۷ برابر متوسط حقوق و دستمزد سالانه می باشد. این نسبت در شهرهایی چون انتاریو و آلبرتا ۷ تا ۸ برابر متوسط حقوق سالانه و در شهر ونکوور ۱۱ برابر حقوق متوسط سالانه می باشد.

البته برای صرفه جویی در هزینه ها محلی که برای سکونت انتخاب می کنیم بسیار مهم است. مثلا در شهری مانند تورنتو که شهری بزرگ است و در اطراف آن شهرهای متفرقه زیادی وجود دارد و با وجود سیستم های حمل و نقل قابل اطمینان و مناسب در تورنتو و شهرهای اطراف آن ، اگر بخواهید از منطقه ی اسکاربورو در شرق به محلی در غرب بروید زمان نسبتا زیادی حدود دو تا سه ساعت زمان باید برای هر مسیر رفت و برگشت در نظر بگیرید.

هزینه های زندگی در کانادا

هزینه اجاره مسکن

اجاره مسکن در کانادا نیز در شهرهای مختلف متفاوت است. به طور کلی مثلا در شهر تورنتو مبلغ اجاره ماهانه برای یک آپارتمان دو خوابه در محله های ایرانی نشین بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار است. این مبلغ در نقاط مرکزی شهر به ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار هم می رسد.

علاوه بر هزینه ی مسکن، هزینه های جانبی دیگر مانند خورد و خوراک و رفت و آمد و غیره حدودا ۴۰۰ تا ۶۰۰ دلار در ماه است. اما می توان با خرید از حراجی های مختلف تا حدودی این هزینه ها را کنترل کرد و در بخش قابل توجهی از هزینه ها صرفه جویی کرد. البته هزینه های خورد و خوراک خانگی در ونکوور شاید ۱۰ درصد بالاتر هم باشد. ضمن آنکه در ونکوور از حراجی های داغ تورنتو خبری نیست.

ویزای شینگن چیست

ویزای شینگن چیست

ویزای شینگن مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند.(برای دیدن کشورهای عضو محدوده شینگن کلیک کنید)
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای اروپا ندارند و می توانندبه مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

ویزای شینگن چیست

یک ویزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است. اگر تاریخ اعتبار ویزای شما گذشته باشد حتی اگر تعداد روزهای مجاز ویزای شما هنوز باقی مانده باشد، ویزای شینگن شما باطل تلقی می گردد. همچنین تعداد دفعات ورود شما به محدوده شینگن در ویزای شما توسط یک کدمشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد. کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شینگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد ۲ و ارقام بالاتر به معنی آن است که به دفعاتی که در ویزا مشخص شده می توانید به شینگن وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شینگن وارد و خارج شوید.

 

شرایط تحصیل در آلمان

شرایط تحصیل در آلمانمدارک مورد نیاز

 

اطلاعات عمومی آلمان

آلمان کشوری است که در قلب اروپا قرار دارد و با کشورهای دانمارک، هلند، بلژيک، فرانسه، سوييس، اتريش، جمهوری چک و لهستان همسايه می‌باشد.
زبان رسمی اين کشور آلمانی است و اکثر مردم به زبان انگليسی آشنايي دارند. واحد پول آن يورو مي باشد. کشور آلمان یکی از مهم ترین کشورهای صنعتی جهان می‌باشد. مهمترين صنايع اين کشور کارخانه های اتومبيل ، ماشين آلات سنگين ، الکترونيک و کارخانه های صنايع شيمی و کامپيوتر می باشند.
دانشجو فقط موظف است تا هزينه های زندگی خود اعم از اجاره منزل، پوشاک، مواد غدايی و بيمه درمانی را پرداخت کند. اتاق ها و آپارتمان هايی وجود دارد که با قيمت مناسب فقط به دانشجويان اجاره داده می شود. حدود هزينه زندگی دانشجو در آلمان با انضمام خوراک، پوشاک، رفت و آمد و کليه هزينه های جانبی حدودا ۸۰۰-۷۰۰ يورو می‌باشد كه اين هزينه در شهرهاي مختلف آلمان متفاوت است. دانشجو تعداد ساعت محدودی در هفته اجازه کار دارد.
جهت ثبت نام در دانشگاه ارائه بيمه درمانی الزاميست و بيمه درمانی برای هر شش ماه حدود ۳۰۰ يورو در نظر گرفته مي شود. اکثر دانشگاههای آلمان هر نیمسال مبلغی در حدود ۵۰۰ تا ۶۵۰ یور بابت هرینه تحصیل از دانشجویان دریافت می نمایند.

مراکز تحصیلی در آلمان

در آلمان حدود ۳۰۰ دانشگاه و به همين تعداد دانشکده های فنی ، مدارس عالی تخصصی و آکادمی های هنر وجود دارد.
دانشگاه ها به چند دسته تقسيم می شوند:
  1. موسسه آموزش عالی فنی با تاکيد بيشتر بر فعاليت علمی (fachhochschule)
  2. دانشگاه با تاکيد بيشتر بر علوم نظری (Universitaet)
  3. دانشکده يا آکادمی موزيک و هنر (Musik und Kunsthochschule)
  4. دانشکده تربيت بدني (Sporthochschule)
در دانشگاه های آلمان در مقطع فوق لیسانس تدريس به زبان آلمانی و همچنین انگلیسی است. بنابراين قبل از اقدام برای اخذ پذيرش بايد زبان آلمانی  و یا بر حسب مورد انگلیسی بياموزند.
شروع ترم زمستانی از ماه سپتامبر / اکتبر و ترم تابستانی از ماه مارس/ آوريل می باشد. آخرين مهلت جهت ارايه مدارک برای ترم تابستانی تا ۱۵ ژانويه و ترم زمستانی تا ۱۵ جولای می باشد. يعنی مراکز مربوطه می بايست مدارک متقاضی را تا زمانهای نامبرده دريافت کرده باشند.
در آلمان هم دانشگاه های دولتی وجود دارد و هم دانشگاه های خصوصي. تعداد زيادي از دانشگاه های دولتي، معتبر و رايگان می باشد. دانشگاه های خصوصی رايگان نمی باشند و بايد در مورد آنها به وزارت علوم مراجعه کرد.
از ترم تابستاني ۲۰۰۴ كليه دانشگاه هاي استان Nordhein-Westfalen  براي دانشجويان خارجي شهريه در نظر گرفته اند كه اين شهريه ترمي ۶۵۰ يورو مي باشد.
دانشجو فقط موظف است تا هزينه های زندگی خود اعم از اجاره منزل، پوشاک، مواد غذايی و بيمه درمانی را پرداخت کند. اتاق ها و آپارتمان‌هايی وجود دارد که با قيمت مناسب فقط به دانشجويان اجاره داده می شود.
برای تحصيل در آلمان ابتدا بايد برای اخذ پذيرش تحصيلی اقدام شود و بعد از موفقيت در اين امر برای ويزای تحصيلی اقدامات لازمه انجام شود.
در آلمان حدود ۸۳ دانشگاه انگلیسی زبان وجود دارد که بعضی از این دانشگاه ها بعد از ۶-۴ ترم به دانشگاه های کشورهای آمریکا، استرالیا، کانادا و نیوزلند ترانسفر می کنند. اکثر این دانشگاه ها رایگان هستند و تحصیل در آنها هزینه ندارد. در ۹۰% این دانشگاه ها شرط ورود، داشتن مدرک تافل ۵۵۰ می باشد ولی دانشگاههایی هم وجود دارند که متقاضیان می توانید دوره زبان را آنجا بگذرانید و نیاز به مدرک ندارند. با آنکه این دانشگاه ها انگلیسی زبان هستند ولی باید متقاضیان با زبان آلمانی جهت مصاحبه سفارت آشنا باشند و به دانشگاه نیز مدرک دانش زیان آلمانی ارائه دهند. در هر دانشگاه در آلمان اداره کمک به امور دانشجویان خارجی وجود دارد که کلیه مراتب انجام کار مانند: خوابگاه، بیمه درمانی و … توسط این اداره انجام می شود. حتی قبل از ورود به آلمان می توان با کمک این اداره در مورد رزرو خوابگاه اقدام نمود.
 

ویزای تحصیلی آلمان

 

شرایط ورود به دانشگاه های آلمان

متقاضیانی که دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستند؛ یعنی ۱۲ سال تحصیل کامل داشته باشد، نمی توانند مستقیماٌ برای دانشگاه های آلمان اقدام نمایند بلکه باید قبولی در کنکور سراسری را داشته باشند تا بتوانند برای کالج اقدام کنند. کالج در آلمان دو ترم است و این کالج ها فقط به زبان آلمانی هستند.
برای بعضی از دانشگاه های آلمان، اگر در ایران شخصی دانشجوی سال سوم دانشگاه آزاد باشد می‌تواند مستقیماٌ  اقدام نماید و لازم به گذراندن کالج نیست.
اگر شخصی در ایران مدرک کارشناسی از دانشگاه آزاد باشد نمی تواند برای کارشناسی ارشد اقدام کند بلکه باید مجدداٌ کارشناسی رشته خود یا یکی از رشته های زیر شاخه رشته خود را در آلمان بخواند. کسانی که از دانشگاه آزاد مدرک کارشناسی اخذ کرده اند،بدون گذارندن کالج در سال اول دانشگاه پذیرفته می شوند ولی اگر معدل مدرک کارشناسی شان بالای ۱۷ باشد می توانند برای کارشناسی ارشد اقدام کنند.
اشخاصی که دارای مدرک کارشناسی از دانشگاه های دولتی هستند، می‌توانند برای کارشناسی ارشد اقدام کنند اما  باز هم بستگی به تصمیم دانشگاه در آلمان دارد؛ زیرا سطح تحصیل آلمان نسبت به ایران یک سال جلوتر است. ممکن است بعضی از واحد های متقاضیان پذیرفته شود و یک سال پایین تر شروع به تحصیل نمایند و سپس می‌توانند به صورت پیوسته تا دکترا ادامه دهند.
اشخاصی که در ایران کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد را دارند همانند لیسانسیه ها باید مجدداٌ از دوره کارشناسی و اگر معدلشان بالا باشد می‌توانند برای کارشناسی ارشد اقدام نمایند. دوره کارشناسی ارشد در آلمان ۲ سال است.
البته بطور کلی باید مدارک تحصیلی به آلمان فرستاده شود و دانشگاه با توجه به ریز نمرات متقاضی تعیین کند که شخص از چه ترمی در آلمان می‌تواند شروع به ادامه تحصیل نماید.
برای اقدام برای مقطع دکترا در آلمان بسیار مشکل است زیرا متقاضی باید شخصا در آلمان استاد راهنما پیدا کند و در بسیاری از موارد این امرامکان پذیر نیست؛ زیرا تحصیل در آلمان رایگان بوده و  دانشگاه ها تمایل زیادی به جذب دانشجویان خارجی به این منظور نشان نمی دهند.
در آلمان حتما بايد برای ورود به دانشگاه ها متقاضيان به زبان آلمانی آشنا باشند. برای ورود به دانشگاه ها متقاضيان حتما بايد دانش حداقل ۸۰۰ ساعت زبان آلمانی داشته باشند تا بتوانند در امتحان ورودی زبان DSH شرکت نمايند.
برای ورود به دانشگاههای انگليسی زبان متقاضی به غير از دانش ابتدايي زبان آلمانی بايد IELTS 6.5 یا TOFEL 550 داشته باشند.

نظام آموزشی در آلمان

تحصيلات پيش دانشگاهی

کودکان از ۳ سالگی وارد مهد کودک (Kindergarten) می شوند که آموزش قبل از دبستان است. آموزش رسمی نيز از ۶ سالگی آغاز می شود. آموزش ابتدايی در مدارس Grundschule 4 سال است. در اين مدت کودکان با محيط، نحوه آموزش و شرايط محل تحصيل آشنا می شوند و خواندن و نوشتن را همراه دروس ابتدايی می آموزند. سپس دوره ای ۶ ساله را با برنامه های جديد آموزشی شروع  کنند. تحصيل در مدارس Gymnasium و Realschule و Hauptschule ادامه می يابد. در پايان اين دوره، دانش آموزان بعد از ۹ سال، مدرک Hauptschulabschluss يا بعد از ۱۰ سال مدرک Realschulabschluss می گيرند. سپس در دو گروه وارد مرحله پايانی دوره دبيرستان می شوند. يک گروه برای گذراندن دوره های کارآموزی وارد مدارس فنی می شوند و با گذراندن Fachoberschule و Berufsfachschule ديپلم فنی Fachhochschulreife می گيرند سپس وارد بازار کار يا مدارس عالی فنی می شوند.
گروه دوم در دبيرستان های Gymnasiale Oberstufe با گرايش های گوناگون ادامه تحصيل می دهند که پس از ۱۳ سال، ديپلم عمومی دبيرستان (Allgemeine hochschulreife) يا Abitur می گيرند که می توانند وارد دانشگاه ها شوند.

تحصيلات دانشگاهی

تحصيلات دانشگاهی در آلمان در دانشگاه ها، مجتمع های آموزش عالي، دانشگاه های عالی آموزش هنر، مدارس عالی فني، و غيره امکان پذير است. شرط ورود به دانشگاه ها و مدارس عالی هنر داشتن ديپلم دبيرستانی سيزده ساله (Abitur) است. دارندگان ديپلم های دبيرستانی ۱۲ ساله خارج از کشور آلمان پس از گذراندن آزمون تشخيص علمی (Feststellungsprüfung) که به تقاضای داوطلب يا پس از طی دوره های يک ساله Studienkolleg در کالج های مقدماتي، می توانند به دانشگاه راه يابند. انتخاب رشته دانشگاهی نيز بر اساس نوع تحصيل در اين کالج ها و نمرات اخذ شده صورت می گيرد.البته در دانشگاه امکان تغيير رشته ميسر است. شرط ورود به مدارس عالی فنی (Fachhochschule) برای دانش آموزانی که در نظام آموزشی آلمان تحصيل کرده اند داشتن گواهينامه پايان تحصيلات ۱۲ ساله ديپلم (Fachhochschulreife) است.
تحصيلات دانشگاهی شامل دو دوره پايه و اصلی است. دوره پايه (Diplom-Vorprüfung) حداقل ۴ نيم سال طول می کشد و دوره اصلی حداقل ۴ نيم سال برای مدارس عالی فنی و در دانشگاه ها حداقل ۸ نيم سال است.
دانشگاه ها در آلمان مستقل هستند و بودجه کليه مراکز آموزش عالی که دولتی هستند از طرف مسوولان ايالتی و وزارت فرهنگ آلمان تامين می شود.

مهاجرت به اروپا

مهاجرت به اروپا

کشورهای اروپایی استانداردهای بالایی برای زندگی دارند از جمله قوانین آن ، خدمات ویژه به شهروندان ، پایین بودن نرخ بیکاری ، سطح علمی بالا و هزینه های پایین درمان و تورم متعادل. شاید یکی از مزیت های کشورهای اروپا نسبت به آمریکا امنیت بیشتر آن است ، به نحوی که در بسیاری از کشورهای اروپا میزان جرائم به حدی پایین است که بسیاری از زندان های آن کشورها را به تعطیلی کشانده است.

بر اساس گزارش سازمان ملل مهاجرت به اروپا دارای بالاترین تعداد مهاجرت از مناطق مختلف جهان است. در سال ۲۰۰۵ اتحادیه اروپا از مهاجرت ۱/۸ میلیون نفر مهاجر سود خالص کسب کرد. آمار نشان می دهد که جمعیت قاره اروپا با رشد بی سابقه ی ۸۵% جمعیت روبرو شده است.

مهاجرت به اروپا

 

اتحادیه اروپا قصد دارد تا مراکز کاری را برای کارگران مهاجر قانونی آفریقایی ایجاد کند. در سالی که گذشت ۷۰۷۰۰۰ نفر تابعیت کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا گرفته اند که نسبت به سال ۲۰۰۸ ( ۶۹۶۰۰۰ نفر ) افزایش یافته است.

مهاجرت در اروپا با مهاجرت اسپانیایی ها و پرتغالی ها در قرن ۱۶ و انگلیسی ها و فرانسوی ها در قرن ۱۷ آغاز شد. اما مهاجرت دسته جمعی با مهاجرت میلیون ها خانواه ی فقیردر قرن ۱۹ اتفاق افتاد و تعداد کمی از خانواده ها در اروپا باقی ماندند. به همین خاطر جمعیت زیادی از اروپایی تبارها در هر قاره یافت می شوند. اروپایی ها بیشتر در شمال اروپا و به ندرت جنوب آمریکا به خصوص در اروگوئه ، آرژانتین ، شیلی ، برزیل و مسلط شده اند. همچنین جمعیت قابل توجهی از کشورهای آمریکای لاتین نیز ریشه های اروپایی دارند.

جمعیت زیادی از مردم استرالیا و نیوزلند نیز از مردم اروپا مشتق شده اند. در آفریقا مردمی با نژاد اروپایی به ندرت یافت می شود. در قاره آسیا نیز اروپایی ها در شمال آسیا (به طور خاص روسیه) و برخی از بخش های شمال قزاقستان و اسرائیل تسلط یافته اند.

جهت مشاوره رایگان و دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص اقامت و مهاجرت می توانید با کارشناسان آژانس بال طلایی ارتباط برقرار نمایید. ما به روزترین ، جدیدترین و راحت ترین روش های مهاجرتی را به شما معرفی می کنیم و در زمانی کوتاه خواسته های شما را برآورده می سازیم.

ویزای شینگن

ویزای شینگن

ویزای شینگن

 

شرکت بال طلایی افتخار همکاری به صورت مستقیم با سفارت های اروپایی را دارا می باشد لذا متقاضیان ویزای شینگن می توانند با تماس با شرکت بال طلایی از خدمات ویزای توریستی کوتاه مدت و بلند مدت برخوردار گردند

ویزای شینگن مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شینگن وارد شوند.(برای دیدن کشورهای عضو محدوده شینگن کلیک کنید)
البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای اروپا ندارند و می توانندبه مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

ویزای شینگن

         یک ویزای شینگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است. اگر تاریخ اعتبار ویزای شما گذشته باشد حتی اگر تعداد روزهای مجاز ویزای شما هنوز باقی مانده باشد، ویزای شینگن شما باطل تلقی می گردد. همچنین تعداد دفعات ورود شما به محدوده شینگن در ویزای شما توسط یک کدمشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد. کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شینگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد ۲ و ارقام بالاتر به معنی آن است که به دفعاتی که در ویزا مشخص شده می توانید به شینگن وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شینگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شینگن وارد و خارج شوید.

 

    مدارک مورد نیاز